Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΑΚΥΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

  ΑΚΥΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
  Οι υπουργοί που συζήτησαν με τους υποστηρικτές των απεργούντων λαθρομεταναστατών παραβίασαν ουσιαστικά τον νόμο, αλλά και την έννοια του Δικαίου. Με ποια ιδιότητα οι αυτοδιορισμένοι υποστηρικτές των απεργών συζήτησαν με τους υπουργούς; Είχαν έννομο συμφέρον οι αυτοδιορισθέντες αλληλέγγυοι; Είχαν θεσμικό ρόλο για να συζητούν με την Ελληνική Πολιτεία (υπουργούς); Πώς κι από πού κι ως πού κάνουν συμφωνία οι αυτοδιορισμένοι αλλυλέγγυοι για λογαριασμό τρίτων (συγκεκριμένα για 300); Η συνδικαλιστική οργάνωση έχει μέλη της τους 300; Πληρώνουν συνδρομές; Οι υπουργοί πήγαν να παζαρέψουν τον νόμο των Ελλήνων με μή Έλληνες πολίτες!!!!!!!!!!!!!!! Οι υπουργοί έχουν το δικαίωμα να εφαρμόζουν τον νόμο κατά τα κέφια τους; Οι υπουργοί δεν μπορούν να αντιληφθούν πως άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου και θα μας φάνε οι όλοι της Γης οι πεινασμένοι; Οι Υπουργοί δεν γνωρίζουν πως έριξαν με τα αλλοπρόσαλλα τους την οικονομία μας έξω και έχουν πρόβλημα επιβίωσης οι Έλληνες; Το μόνο που ξέρουν να μας λένε είναι το πως οι προηγούμενοι ήταν χειρότεροι. Συμφωνούμε πως και οι προηγούμενοι ήταν κυβερνήτες της πλάκας, αλλά τί μπορούν να επιδείξουν οι σημερινοί για να μην είναι κυβερνήτες της πλάκας;
   Δυστυχώς η Πατρίδα βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο από την ανικανότητα των πολιτικών μας. Η ανικανότητά τους γίνεται ακόμα πιο μεγάλη αλλά και εμφανής ανά την υφήλιο όταν δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους να αντιμετωπίσουν  τον οικκονομικό πόλεμο που μας κάνουν οι τοκογλύφοι. Όταν συζητούν μεταξύ τους δεν απαντούν στα ερωτήματα αλλά θέτουν άλλα θέματα. Συζητούν για το μεταναστευτικό και εμπλέκουν την πολεοδομία. Συζητούν για το οικονομικό εμπλέκουν την αστρολογία. Δηλαδή άλλα αντ` άλλων. Δηλαδή την γνωστή και προσφιλή τους ΞΥΛΙΝΗ γλώσσα.
   Με την στάση τους αυτή υπονομμεύουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι αυτό μια παλιά ιστορία που την εκμεταλεύτηκαν οι εξωτερικοί εχθροί και μας επέβαλαν την εφτάχρονη τυρανία.
   Όπως και να έχει τώρα πια το πράμα η Ελλάδα χρειάζεται ΗΓΕΤΗ, αλλά εννοώ πολιτικό ηγέτη εκλεγμένο  από τον Ελληνικό λαό. 
   Το χέρι της εξουσίας πρέπει να είναι δημοκρατικό, δίκαιο, στιβαρό και αδυσώπητο.
στέλιοσκωστήσπυριδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου