Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Να παραιτηθούν

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ

Οι υπουργοί που κατήργησαν τον νόμο περί λαθρομεταναστών που δεν έχει ακόμα στεγνώσει  το μελάνι των υπογραφών του Κοινοβουλίου που τον ψήφισε είναι εκτός πραγματικότητας.
   Δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν αυτό που συμβαίνει σήμερα σε αυτή τη δυστυχισμένη Χώρα. Όταν ο αριθμός των ανέργων Ελλήνων αυξάνει συνεχώς δεν μπορείς να ανοίγεις τις πύλες για αθρώα εισδοχή λαθρομεταναστών. Το καθήκον σου είναι να κλείσεις τις πύλες και να διώξεις και αυτούς που ήδη έχουν εισέλθει μέσα.
   Πρέπει να σκληρύνεις στην στάση σου να απογοητεύσεις τους επίδοξους νέους λαθρομετανάστες.
    Δεν πρέπει να καταργείς το νόμο που μόλις χθές ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων για λογαριασμό των δέκα εκατομμυρίων Ελλήνων γιατί σε ανάγκασαν 300 λαθρομετανάστες που υποτίθεται πως έκαναν απεργία πείνας.
Οι γιατροί του ΕΣΥ που τους εξέτασαν βρήκαν ότι οι αναλύσεις του αίματός τους δεν έδειξαν έλλειψη στοιχείων που  παρατηρούνται στους απεργούς πείνας. Αλλά μια εικόνα λέει όσα δεν μπορούν να πουν χίλιες λέξεις. Οι "απεργοί" όπως τους έδειχνε η τηλεόραση ήταν μια χαρά στην υγεία τους. Δεν είχαν αδυνατίσει, δεν είχαν ούτε καν χλωμιάσει. Ήταν ροδοκόκκινοι. Μόλις δε υποκύψατε κύριοι "υπουργοί" έσπευσαν να σηκώσουν τις γροθιές τους και να πανηγυρίσουν που εδικαιώθηκαν και πήραν τα δικαιώματά τους.
Ποια δικαιώματα; Γιατί δεν πήγαν στην πατρίδα τους να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους; Ποιος τους έδωσε δικαιώματα στην πατρίδα που στήσαμε με τόσο κόπο και πόνο τώρα και 65 χρόνια μετά τον πόλεμο;
   Γιατί δεν τους απελάσατε όλους και τους τρακόσους;
Έτσι δεν λέει ο νόμος;
Δικός σας ειναι ο νόμος και τον κοντένετε, τον μακραίνετε, τον φαρδένετε, τον ξελαστιχώνετε; Γίνατε εισαγγελείς, αστυνόμοι, δικαστές;
   Ο Πρωθυπουργός  πρέπει να σας αποπέμψει. Δεν θα μπορέσει να δόσει μάχη ενάντια στα σκυλιά της παγκόσμιας τοκογλυφίας με βαρύδια σαν εσάς στα πόδια του.
 Δεν είδατε πόσο ανθρωπιστική είναι η πολιτική των ευρωπαίων έναντι όλων των Ελλήνων; Για ποια ανθρωπιστική πολιτική μιλάτε όταν είναι εξακριβωμένο πως η απεργία πείνας ήταν κάλπικη;
    Δεν δικαιολογείστε με τίποτε. Την ανθρωπιστική πολιτική να την κάνετε, μα για τους Έλληνες.
   Προσωπικά πριν τρεις μήνες έκλεισα ραντεβού για οφθαλμίατρο. Πήγα στο ραντεβού και μου έκλεισε άλλο ραντεβού για εγχείρηση μετά από τρεις μήνες.
   Τους ψευτοαπεργούς πείνας τους πάτε σηκωτούς στο  νοσοκομείο.
   Δεν ήθελα να αναφερθώ σε προσωπικό θέμα, αλλά έχω τα ντοκουμέντα και μπορώ να το αποδείξω αν χρειαστεί.
   Εδώ δεν ισχύει η ανθρωπιστική πολιτική;
Να φύγετε. Δεν σας αξίζει ο τίτλος. Είστε υπόλογοι έναντι του Ελληνικού λαού.
στέλιοσκωστήσπυριδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου